Google Chrome , Videoları Otomatik Oyantma Özelliğini Sunuyor! - Bilisim Kafa

Son Paylaşılanlar

Recent News

Post Top Ad

REKLAM ALANI

Friday 15 December 2017

Google Chrome , Videoları Otomatik Oyantma Özelliğini Sunuyor!




Aylar boyu, Chrome'ın büyük mühendislerinin bloglara yaptığı bir girdi, müşterilerinin Ocak ayının başında olduğunu fark etmelerine, müşterilerin kayıtların otomatik oynatılmasından özgürleşmesine izin verdi. Bildiğimiz kadarıyla bu güncellemeler, tüm istemciler için 2018'den daha erken ulaşmak için yolda; ancak Chrome 64 beta sürümünü indirerek bugün bu bileşeni alabilirsiniz (diğerlerinin yanında).
Otomatik oynatma ayarlama ayarı, beta adaptasyonun onaylar çubuğunda yer alır ve bu sembollerden URL'ye (ya bilgi ya da yeşil bir kilit için 'ben') sahip olabilir, notlar 9to5Google'tır. Her son site ile bunu yapmanız gerekecek, ancak şu anda site içinde farklı sayfalara keşfederken kare sağlam olmalı.
Beta, daha kararlı bir sinek engelleyiciye benzeyen ve müşterileri farklı sitelere doğal olarak yönlendirmeye çalışan zararlı isteklerden gelen daha iyi güvenlik gibi farklı yeniden tasarımlara da sahiptir. Aynı şekilde, HDR modunda Windows 10 istemcileri için HDR video oynatma, Chrome OS ve diğer mühendis değişiklikleri için "Split View" çok görevli vurguyu içerir. İlginizi çekiyorsa, burada beta sürümünü indirin.
Etiketler : Chrome , teknoloji , bilişim

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad