Firefox'un "Mr.Robot" Eklentisi - Bilisim Kafa

Son Paylaşılanlar

Recent News

Post Top Ad

REKLAM ALANI

Saturday 16 December 2017

Firefox'un "Mr.Robot" Eklentisi


Mirror" adlı merak uyandırıcı bir ekstra, önceki hafta çeşitli istemciler için Firefox'a uçmaya başladı - programın tanıtımına izin verip vermediğinden bağımsız olarak. Tanımsız doğası ve korkunç tasviri nedeniyle "MY REALITY SADECE FARKLI BİRİM" dedi kin, gayri resmi topluluklara farklı müşterilere sormaya ve endişelerini dile getirmeye götürdü. Looking Glass'ın spamware, kötü amaçlı yazılım ya da herhangi bir tür olmadığı ortaya çıktı: Bu, cybersecurity-design cut programcısı ömrü hakkında bir TV düzenlemesi olan Bay Robot için sınırlı bir savaş.
TechCrunch tarafından yakalanan Looking Glass form 1.0.3'ün bir ekran görüntüsü, genişlemenin profilinde hiçbir şeyin bulunmadığını gösteriyor. Engadget'ın editörlerinden biri olan Variant 1.0.4, daha da yaklaştı ve Robot ile Mozilla arasında koordineli bir çaba olduğunu kabul etti.
Etkilenen müşteriler tarafından açığa çıkarılan ilgi noktaları göz önüne alındığında, ekstra Mozilla'nın Shield Studies programıyla üretildi; bu test, tüm Firefox kanallarında erişilebilir bir hale getirilerek test edilmeden önce test edilmek üzere bir yaklaşım getiriyor. Bazı Kalkan, seçme izninizi talep etmeyi, diğerlerinin doğal olarak programınıza ilerlemesini ve etkili bir şekilde çıkmanızı beklemeyi düşünüyor. Sorun, bazıları Kalkanın programının bir parçası olduğuna dikkat etmiyorlardı, bu yüzden genişlemenin nereden kaynaklandığı hakkında bir ipucu yoktu.
Mozilla halihazırda, zorunlu müşterilerin güvenliğinin derneğe ne kadar olduğu üzerine yoğunlaştığı için, bireylerin onaylamadığı ekstra tanıtımı için şu anda tepki çekiyor. Gerçekten de, Looking Glass'ın ne olduğunu açıklayan sayfada Mozilla şu şekilde yazıyor: "Bay Robot düzenlemesi, çevrimiçi koruma ve güvenlik konusuna dayanıyor Mozilla'nın ana hedefi olan 10 yönetmenlik standartından biri, insanların web üzerindeki güvenlik ve korumanın merkezi olması ve ihtiyari olarak ele alınmaması gerektiğidir. web'de hangi veriyi paylaştıklarını, korunmalarını sağlayacaklarını söylediler. " Mozilla, büyümenin can sıkıcı bir şekilde karşısında olmasına rağmen, Alternatif Gerçeklik Oyunu'nu seçtiğiniz noktaya kadar, tarafların hayranlarını Bay Robot evrene almaya niyetli olduğu kapsamlı bir deneyim haline getirene kadar herhangi bir şey yapmadığını söyledi. Şov hakkında daha az düşünemeyen kişiler, büyütme işlemini, adres çubuğuna eklentiler yazarak ve Looking Glass'ı boşaltarak gerçekleştirebilirler.
Yenile: Mozilla temsilcisi Bağlandı ve Engadget'a seslendi: "Bay Robot'la yaptığımız özel deneyimlerimizle olan hedefimiz, müşterilerimize eğlenceli ve özel bir şekilde çizmekti. Orijinal katılım, ek olarak eleştirilere aykırı olmayı gerektiriyor.Böylece Firefox istemcilerine iletilen web artırma / eklenti herhangi bir bilgi toplamamış ve herhangi bir web içeriğini etkilemeden önce oynamayı yapan müşteriler tarafından açıkça yetkilendirilmiş olmalı, bazı müşterilerimizden, yaptığımız deneyimlerin şaşkınlığa neden olduğuna dair bir bildirim aldık. Bu nedenle, Looking Glass Eklentisini 24 saat içinde Add-On depomuza taşıyacağımızdan Bay Robot taraftarları şaşkın bilgiyi çözmeye devam edebilir ve kaynak açık bir mağazada görülebilir. "

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad