Google, ARCore'a Tamamen Odaklanmak için Tango Desteğini Bitirdi ! - Bilisim Kafa

Son Paylaşılanlar

Recent News

Post Top Ad

REKLAM ALANI

Friday 15 December 2017

Google, ARCore'a Tamamen Odaklanmak için Tango Desteğini Bitirdi !


Google 2014 Girişim ve BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ projesi Tango veya geçen yıl itibarıyla sadece Tango ile AR dünyasına girmeye başladı ve AR çalışmaları bu zamandan beri biraz arttı. Bu yılın başlarında, uzmanlaşmış bir donanıma ihtiyaç duymaması nedeniyle Tango'dan farklılaşan ARCore'u tanıttı. Bugün Google, ARCore Geliştirici Önizleme ve bununla birlikte Tango desteğinin sona erdiği bir güncelleme duyurdu. Google, bir blog yazısında "ARCore ile tüm Android ekosistemine arttırılmış gerçekliği getirmeye odaklandığımız için Tango desteğini geri çeviriyoruz" dedi.
ARCore'un erişilebilirliği sayesinde Tango'dan uzaklaşmak mantıklıdır. Ancak Google, AR'ye ilk girişiminin ARCore'u mümkün kılmasına yardımcı olduğunu belirtiyor. Google, ARCore'un bu yılın başlarında neler yapabileceğini gösterdi ve platformdan yararlanan bazı projeler bunu sokak görünümünü birleştirmek ve onu daha uzak bir yerden daha gerçekçi bir deneyim kazandırmak için kullandı; inşaat altındaki bir binanın ne zaman olduğu gibi nasıl olacağını göstermek için kullandı. bitti ve Pixel 2'ye AR çıkartmaları getirdi.
"Son üç yıldır Tango ile bu kadar ilerleme kaydettiğimiz inanılmaz sayıda geliştirici topluluğumuza teşekkür ediyoruz" dedi. "ARCore'da sizinle yolculuğumuza devam etmeyi umuyoruz." Tango desteği 1 Mart 2018'de sona erecek.
Etiketler : bilişim , bilişim teknolojileri , girişimcilik

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad