iMac Pro tamiri için bir Mac daha gerekiyor! - Bilisim Kafa

Son Paylaşılanlar

Recent News

Post Top Ad

REKLAM ALANI

Friday 15 December 2017

iMac Pro tamiri için bir Mac daha gerekiyor!

iMac Pro tamiri için bir Mac daha gerekiyor!


28 dakika önce eklendi
iMac Pro tamiri için bir Mac daha gerekiyor!
Eğer bir iMac Pro sahibi olacak kadar şanslıysanız, kendisinin yanıtsızkaldığında veya geri yükleme gerektirdiğinde ikinci bir Mac bilgisayara ihtiyaç duyacağını da bilmelisiniz. Neden mi?kemizde satışa çıktı. Peki 70 bin TL'lik iMac Pro almak yerine, böylesi astronomik bir parayla neler yapılabilir?

iMac Pro nasıl geri yüklenir?

Örneğin; Mac App Store üzerinden macOS High Sierra işletim sistemini güncellemeye başladınız ancak bu sırada elektrikler gitti. Bu durumda bilgisayarınızı kurtarmak için uymanız gereken bazı adımlar bulunuyor.
Apple Configurator 2 destek sayfasında belirtildiğine göre, iMac Pro geri yüklemesi için etrafınızda macOS High Sierra yüklü ikinci bir Mac daha olması şart. Ayrıca, bu bilgisayarın internet erişimine ve Apple Configurator 2.6 veya üstüne sahip olması gerekmekte.
iMac Pro
Süreç ise şu şekilde işliyor: iMac’inizi ikinci Mac’e Thunderbolt veya USB-Aveya USB-C – USB-C kablosu ile bağlıyorsunuz. Daha sonra kabloyu Ethernet portuna en yakın Thunderbolt bağlantı noktasına takıyor ve daha sonra güç düğmesine basılı tutarken iMac Pro’yu elektriğe bağlıyorsunuz.
Apple Configurator da ikinci Mac’te iBridge aygıtını seçmek ve sonra geri yükleme yapmak için kullanılıyor. Geri yükleme işlemci sonrası baştan başlama gerçekleşiyor ve masaüstü Mac’iniz tekrar erişilebilir hale geliyor.
Apple tasarımı T2 çipinin ekstra güvenliği sebebiyle iPhone veya iPadcihazların yanıt vermediği durumlarda da benzer bir sürecin gerektiğini not olarak düşelim.

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad