İşte Samsung Galaxy S9 Hakkında Her Şey !! - Bilisim Kafa

Son Paylaşılanlar

Recent News

Post Top Ad

REKLAM ALANI

Tuesday 20 February 2018

İşte Samsung Galaxy S9 Hakkında Her Şey !!

Samsung Electronics will launch the 'Galaxy S9' and the 'Galaxy S9 Plus (+)' next January.

Aynı Bütünlükte Ekran

Galaxy S8 kadar herkes izledi, modern akıllı telefon, yeni bir bütün ekran tasarımı başlattı OnePlus için onun IPhone X ile Apple . Galaxy S9, S8 ve S8 + boyutlarına uyması beklenen benzer bir tasarıma sahip olacak ve kavisli kenarlar, yuvarlatılmış köşeler, metal kenarlar ve cam önü ve arkası ile uzatılmış bir ekrana sahip olacak. Gardiyan.

Geliştirilmiş tek kamera

Yeni modelin, özellikle görüntüleme etrafında birkaç ayrıntısının değişmesi bekleniyor. Galaxy S8, önceki Galaxy S7'ye eklenmiş 12 megapiksel kameranın geliştirilmiş bir sürümüne sahipti Galaxy S9'un konuyla aşina olan iki kişiye göre, geliştirilmiş bir tek kamera ve S9 + ile Samsung'un çift kamera sisteminin bir versiyonuyla ilk kez Note 8'de piyasaya çıkması bekleniyor .


İki kaynağa göre, akıllı telefonların arkasındaki kamera ekipmanının ve parmak izi tarayıcının yönü yataydan dikey olarak değiştirildi ve biyometrik sistemi daha kolay bulması bekleniyor.
S9'un kamerası için Samsung'un fragmanları, düşük ışık performansının ve diyaframın ayarlanabilmesinin yanı sıra Apple'ın animojisini çoğaltma girişiminde bulunma imkânı sunuyor.

Stereo hoparlörler



Raporlara göre Samsung'un, geliştirilmiş yavaş çekimli video çekimi ve rakip Google'ın Pixel 2 akıllı telefonlarındaki ve Apple'ın iPhone'undaki bir özellik olan stereo hoparlörler de dahil olmak üzere S9 telefonları için geliştirilmiş video kaydı yapması bekleniyor. Raporlar, ayrıca S9'un kulaklık soketini koruyacağını ve bu özelliği kulaklık setini desteklemeye devam etmek için en üst düzey akıllı telefonlardan biri haline getirdiğini belirtti.
S9 akıllı telefonların, bölgedeki Qualcomm'un ABD'deki Snapdragon 845 çipi ve İngiltere ve Avrupa'daki Samsung'un en yeni Exynos 9810 çipine bağlı olarak iki farklı işlemciyle birlikte gönderilmesi bekleniyor .

Yüz ve iris taraması

Söylentilere göre, Samsung'un yüzünü ve Iris'in güvenliği için iris tarama teknolojisini geliştirdiği ancak Apple'ın Face ID ile eşleşip eşleşemeyeceği konusu görülmeye devam edecek. Geçen yılın S8 ve Not 8'de yer alan iris tarama teknolojisi hızlı ve doğru ancak Apple'ın yüz tarama sistemi ile karşılaştırıldığında kayıplı .
Sonunda, Samsung'un , bir akıllı telefonu harici bir monitör, klavye ve fare ile bağlayan, Android destekli bir masaüstü bilgisayar haline getiren DeX sisteminin yeni bir sürümünü piyasaya çıkması bekleniyor.
ETİKETLER : samsung s9 , apple , galaxy s9 

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad