Galaxy A9 Star Geekbench Performansı Nasıl? - Bilisim Kafa

Son Paylaşılanlar

Recent News

Post Top Ad

REKLAM ALANI

Wednesday 6 June 2018

Galaxy A9 Star Geekbench Performansı Nasıl?


Galaxy A9 Star Geekbench performansı nasıl?

Başlangıçta Çin pazarına özel kalacağı tahmin edilen Galaxy A9 Star, performans konusunda da kullanıcıları memnun edeceğe benziyor. Akıllı telefonun detayları ise TENAA listelemesi ile açığa çıkmıştı. A9 Star gücünü Qualcomm Snapdragon 660 çipset ve 4 GB RAM gibi donanımlarından alacak. Ürünle gelecek mobil işletim sistemi ise Android 8.0 Oreo olarak görülüyor. 64 GB dahili depolamakapasitesi de yer sıkıntısı yaşanmamasını sağlayacak.
Galaxy A9 Star Geekbench
Galaxy A9 Star, Galaxy S9 Plus modeline oldukça benzeyecek hatta daha büyük olacak. Öte yandan, bu üründe cam yerine metal gövde kullanılacak. Cihazın arkasında ise 24 + 16 Megapiksel çift kamera kurulumu ve parmak izi okuyucusensör yer alacak. Ekran olarak ise 1080 x 2220 piksel çözünürlüğünde 6.28 inç Super AMOLED kullanılacak. İyi haberse bu cihazda ekran çıkıntısının olmayacak olması. Ürünün bataryası ise 3,700 mAh olacak.
Galaxy A9 Star Geekbench
Samsung SM-G885F model numarası ile Geekbench platformunda test edilen cihaz tek çekirdekte 1625 puan, çoklu çekirdekte ise 5776 puan elde etmiş durumda. Geekbench test sayfasına bu adresten ulaşabileceğinizi de belirtelim.
Daha bütçe dostu olacak Galaxy A9 Star Lite ile birlikte karşımıza çıkacak bu akıllı telefonun, Beyaz ve Siyah renk seçenekleri ile 545 dolar fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

4 comments:

Post Top Ad