Rainbow Six Siege Ücretsiz Haftasonu Etkinliğini Başlattığını Duyurdu - Bilisim Kafa

Son Paylaşılanlar

Recent News

Post Top Ad

REKLAM ALANI

Friday 16 February 2018

Rainbow Six Siege Ücretsiz Haftasonu Etkinliğini Başlattığını Duyurdu

rainbow six siege ile ilgili görsel sonucu

Ubisoft ücretsiz haftasonu etkinliğinin yanı sıra, oyunun yeni operatörlerini de duyurdu.

Geçmişteki geliştiriciler, oyunlarının denenmesi için demo sürümlerini hazırlar ve piyasaya sürerlerdi. Dergi CD’lerinde bol bol karşılaştığımız bu demolar, oyun hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlardı. Günümüzde ise tanıtım amacıyla, oyunlar ya belli bir seviyeye kadar ücretsiz oynanabiliyor, ya da ücretsiz haftasonu etkinlikleri yapılıyor. Ücretsiz haftasonu etkinliklerinde oyuncular, oyunun tüm özelliklerinden faydalanabilecekleri bir tecrübe yaşıyorlar.
Ubisoft da Rainbow Six Siege için bir haftasonu etkinliği gerçekleştiriyor. Her ne kadar adı “haftasonu etkinliği” olsa da etkinlik, 15 – 20 Şubat tarihleri arasında sürecek. Oyunu güzel bulup satın almak isteyen game playerlar, satın aldıktan sonra oyuna kaldıkları yerden devam edebilecekler. Etkinlikten yararlanmak isteyenler, Uplay, Steam, Playstation 4 ve Xbox One platformlarından herhangi birini tercih edebilirler.
Ubisoft etkinlikle birlikte yeni operatörlerinin duyurusunu da yaptı. Finka adındaki yeni operatörün birincil silahları, Spear .308, SASG-12 ve 6P41 olarak belirlenmiş. Lion‘ın birincil silahları ise V308, 417 Marksman Rifle ve SG-CQB. Operation Chimera içerik paketine dahil edilen operatörler, New Mexico’daki uzaylı düşmanlara karşı kullanılacak. Operation Chimera içerik paketinin tanıtımı ise 17 Şubat’ta gerçekleştirilecek.



etiketler ; Rainbow , steam 

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad