WhatsApp ' ta Anlık Mesajı Silme - Bilisim Kafa

Son Paylaşılanlar

Recent News

Post Top Ad

REKLAM ALANI

Saturday 4 November 2017

WhatsApp ' ta Anlık Mesajı Silme


WhatsApp'ta 1 Hafta Öncesine Kadar Gönderilen Mesajlar Nasıl Silinir?

Bu hafta büyük sükse yapan haber hangisidir diye soracak olursanız şüphesiz WhatsApp'ta gönderilen mesajları iki taraflı kaldırabilme özelliği deriz. Ancak WhatsApp bu özelliği kısıtlı bir zaman zarfı için kullanıcılara sundu, sadece 7 dakika. Ancak bugün hazırladığımız makalede, bir hafta öncesine kadar göndermiş olduğunuz WhatsApp iletilerini çift taraflı nasıl kaldırabileceğinizi yazıya alacağız.
Uzun süredir gönderilen mesajları silebilme özelliğini hepimiz bekliyorduk. Artık içimiz biraz daha rahat ve yanlış kişiye attığımız mesajları yada istemeden de olsa gönderdiğimiz mesajları gönül rahatlığı ile silebiliyoruz ancak, elimizi çabuk tutmamızı gerekiyor çünküWhatsApp bu konuda 7 dakika sınırını getirmiş durumda. Neden yedi onu bilemiyoruz tabikide, ancak bugün size bu zaman zarfını uzatabileceğiniz bir iki küçük tüyodan bahsedeceğiz.
Android Jefe forumundaki kullanıcılar yada meraklı yazılımcılarda diyebiliriz. Bu konu hakkında çalışmalar yapmış, yöntemler üzerinde uğraşmış ve bir sonuca ulaşabilmişler. Bu sebepten dolayı kendilerine müteşekkiriz. Ancak 7 dakikadan sonra gönderdiğimiz iletileri çift taraflı olarak kaldırabilsekte yine bir zaman sınırı bizi karşılıyor. bu söz konusu rakam azınsanamayacak kadar yüksek sayılabilir, 7 gün.

1 Haftaya kadar gönderdiğimiz mesajları nasıl silebiliriz?

İlk olarak yapılması gereken hem kablosuz bağlantınızı sonlandırmanız, hemde mobil verinizi kapatmalısınız. Yapmayı bilemeyenler için telefonun Ayarlar sekmesini açın ve karşınıza çıkanWi-Fi ve Mobil Veri üzerinde açık olanları kapatın.
Ardından Ayarlar üzerinden uygulama yöneticisine girin ve oradan WhatsApp uygulamasını bulun. Üzerine tıklayın ve zorla durdur seçeneğini aktifeştirin. sonrasında ise WhatsApp'tan silmek istediğiniz mesajın tarihi ile akıllı cihazınızın tarihini eşitleyecek şekilde saat ayarını gerçekleştirin. Genelde telefonlardaki saatler otomatik olarak ayarlanır tabi ilk olarak bu seçeneği pasif hale getirmeniz gerekiyor bunu unutmayın.
Artık WhatsApp'ı açabilirsiniz. Söz konusu iletiyi bulun ve üzerine dokunarak Sil seçeneğine tıklayın. Sil>Herkesten Sil komutunu uygulayın.
Bu şekilde gerçektende silindiğini söyleyebiliriz ancak, daha ne kadar devam edecek henüz bilemiyoruz. Bazı kişiler daha eski tarihlere giderek eski gönderileri sildiğini söylesede ne kadar garantili bir yöntem olduğunu söylememiz doğru olmaz. Ayrıca bir uyarı daha yapmamız gerekirse oda şuanda konuşmayı silmek istediğiniz kişinin ve sizin WhatsAppsürümü (2.17.395) olması gerekmektedir

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad