ÜNLÜ YOUTUBER CEM KORKMAZ İNTİHAR ETTİ ! - Bilisim Kafa

Son Paylaşılanlar

Recent News

Post Top Ad

REKLAM ALANI

Wednesday 1 November 2017

ÜNLÜ YOUTUBER CEM KORKMAZ İNTİHAR ETTİ !

Oha Diyorum, Yap Yap kanallarından tanıdığımız ve en son Recep İvedik filminde oynayan ünlü Youtuber ve oyuncu Cem Korkmaz intihar ederek hayatını kaybetti.
Oha Diyorum ve Yapyap gibi Youtube kanallarından tanıyor olabileceğiniz, ünlü Youtuber ve Oyuncu Cem Korkmaz, intihar ederek hayatını kaybetti. Akşam saatlerinde ilk iddialarla birlikte basına yansıyan intihar iddiası, Korkmaz'ın babası olan ünlü oyuncu Muhittin Korkmaz'ın iş arkadaşı olan Can Yılmaz tarafından da doğrulandı. 
Ünlü Youtuber son dönemlerde Avrupa menşeili bir firma adına ve kendi kişisel Youtube kanalında içerik üretiyordu. Ayrıca Recep İvedik 4'te de bir yan rol oynamıştı. Son 5 aydır kendi kişisel Youtube kanalına içerik yüklemeyen Korkmaz'ın yakın zamanda annesinin intiharından fazlaca etkilendiği konuşuluyordu. 




Sevgili Muhittin abimizin oğlu Cem Korkmaz’ın intihar haberi maalesef doğru. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır diliyorum.

Korkmaz'ın cenazesinin ne zaman ve nereden kaldırılacağına ilişkin bir bilgi şimdilik yok. Açıkçası biz bu habere oldukça üzüldük. Webtekno ekibi olarak ailesine, tanıdıklarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. 

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad