Sahte WhatsApp Açma ! Sim Bilginiz Olmadan Bedava Yabancı Hat Alma - Bilisim Kafa

Son Paylaşılanlar

Recent News

Post Top Ad

REKLAM ALANI

Thursday 24 August 2017

Sahte WhatsApp Açma ! Sim Bilginiz Olmadan Bedava Yabancı Hat Alma


Çok değişik ve bir o kadarda hoşunuza gidecek bir yazıyla karşınızdayız. Bugün, eğer bir telefon numaranız yoksa (yani bir SIM kartınız) nasıl  hesabı açabileceğinizi anlatacağım. Sadece bir e-posta adresiyle size yurt dışından sanal bir numara veren uygulamaları bilenler vardır, bilmeyenler de öğrenmiş olacak 🙂
Genelde o uygulamalar, size özel bir hesap oluşturmak için kendi numaranızı istiyor (o numara ile hesap açıp hesaba bir sanal numara tanımlıyor) ve üstelik çoğu da ücretli. Yani ücretli dediğim, sınırlı bir süre ücretsiz hesabı kullanabiliyorsunuz ama daha sonra o verilen sanal numarayı kullanabilmek için ücret ödemeniz gerekiyor. Ben şimdi tamamen ücretsiz ve sadece bir e-posta adresiyle sanal numara alabileceğiniz bir uygulamadan bahseceğim size.
 adlı bu uygulamanın temel mantığı şu; siz kendi e-posta adresinizle tıpkı Instagram hesabı açar gibi bir hesap oluşturuyorsunuz ve uygulama oluşturduğunuz hesaba özel bir numara tanımlıyor. Ayrıca o numaraya gelen çağrıları ve mesajları yine uygulama üzerinden görebiliyorsunuz. Bu sayede  açmak için gelen onay kodunu da öğrenebileceksiniz.
Verdiğim linkten uygulamayı indirip kurun. Açtığınızda gelen ekrandan Sign up seçeneğine tıklayarak karşınıza gelen bölüme bir e-posta adresi girin. Rastgele bir adres yazmayın çünkü hesabı oluşturabilmeniz için 4 haneli bir onay kodu gelecek. Bu onay kodunu istenilen yere yazdıktan sonra son olarak isim, soyisim, yaş gibi bilgileri gireceksiniz ama burayı rastgele doldurmanızda hiçbir sakınca yok, gerçek isminizi ve yaşınızı yazmak zorunda değilsiniz.
Bir sonraki adıma geçtiğinizde ekranda bir numara belirecek, işte bu sizin numaranız 😉 Bunu bir yere kaydedin veya ezberleyin, çünkü biraz sonra lazım olacak. Şimdi bu aldığınız numara ile WhatsApp hesabı açmaya geçelim..
Öncelikle WhatsApp uygulamasını açın. Buraları detaylandırmama pek fazla ihtiyaç yoktur sanırım, sanki kendi numaranızla kaydolur gibi kayıt olacaksınız. Tek fark WhatsApp’taki numara bölümüne az önce size “bir yere kaydedin” dediğim numarayı yazmanız gerekiyor.
Şimdi bildirim ekranında bir mesaj göreceksiniz, o mesajda WhatsApp’ın numaraya gönderdiği onay kodu yazıyor. Onay kodunu ilgili yere girdiğiniz zaman artık yapmanız gereken hiçbir şey kalmamış oluyor. İster kendinizin, ister kafanıza göre bir isim ve profil resmi ekleyip işlemleri bitiriyorsunuz.
Artık Talkatone uygulamasıyla hiçbir işiniz kalmadı, eğer isterseniz onu silin. Adımları sorunsuz bir şekilde uyguladıysanız bir sorun çıkmaması gerekir. Yine de aklınıza takılan bir soru olursa yorum bölümünden yazabilirsiniz.
NOT: Oluşturduğunuz numara ile insanları WhatsApp’tan gece gündüz rahatsız etmek gibi bir şey aklınızın ucundan bile geçmesin. Karşıdaki kişi savcılığa suç duyurusunda bulunursa izinizin bulunması an meselesi bile olmaz. Biz bu bilgiyi kötüye kullanmamanızı öneriyoruz ama yine de uyaralım, Tekneloji.net olarak bu yazı vasıtasıyla yapacağınız iyi veya kötü hiçbir fiilin sorumluluğunu kabul etmeyiz. Bilginiz olsun!

1 comment:

Post Top Ad