Göztepe 14 Yıl Sonra Şampiyon - Bilisim Kafa

Son Paylaşılanlar

Recent News

Post Top Ad

REKLAM ALANI

Sunday 4 June 2017

Göztepe 14 Yıl Sonra Şampiyon


Göztepe 14 yıl sonra Süper Lig'de


Göztepe, Antalya'da oynanan Play Off final maçında Eskişehirspor'u seri penaltılarda 3-2 yenerek Süper Lig biletini aldı.

Eskişehirspor, 63. dakikada Chico Ofoedu'nun golüyle 1-0 öne geçti. Göztepe bu gole 90+3'üncü dakikada Adis Jahovic ile cevap verdi ve karşılaşmanın normal süresi 1-1 sona erdi. Uzatma bölümünde de eşitlik bozulmayınca seri penaltı atışlarına geçildi. Seri penaltı atışlarında rakibini 3-2 yenen Göztepe, Süper Lig biletini kaptı.

Yılmaz Vural'ın öğrencileri, Yeni Malatyaspor ve Sivasspor'un ardından Süper Lig'e yükselen üçüncü takım oldu.

Son olarak 2002-2003 sezonunda Süper Lig'de mücadele eden sarı kırmızılılar, 14 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig'de mücadele etme hakkı kazandı.

Süper Lig'de son olarak yer alan İzmir ekibi, 2010-11 sezonunda Bucaspor olmuştu. Böylece 6 yıl aranın ardından gelecek sezon Süper Lig'de yeniden bir İzmir temsilcisi yer alacak.
TOPLAM 28 DAKİKA UZADI
İlk yarıda karşılaşma üç kez sahaya meşaleler atılması ve bir kez de Göztepe yedek kulübesinde yaşanan arbede nedeniyle dört kez durdu. Hakem Ali Palabıyık, ilk yarıda 17 dakika uzatma oynattı. İkinci yarının başında ve Ofoedu'nun golünden sonra da sahaya atılan meşaleler nedeniyle oyun durdu. Karşılaşmanın hakemi ikinci yarıda da 11 dakika uzatma oynatt

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad