Super Mario Yayınladı ! - Bilisim Kafa

Son Paylaşılanlar

Recent News

Post Top Ad

REKLAM ALANI

Monday 19 December 2016

Super Mario Yayınladı !








        APPLE MARİO RUN ‘I RESMİ OLARAK YAYINLADI

Geçtiğimiz Eylül ayında yapılan bir etkinlikte Apple yaptığı bir kaç açıklamanın yanı sıra Nintendo’nun karakteri olan Super Mario’yu App Store ‘da yayınlayacaklarını açıklamıslardı. Sayılı gün çabuk geçti ve Super Mario Run resmi olarak App Store ‘da yerini aldı. Yerini aldığı andan itibaren çok yoğun bir ilgiye mahrum kalan bu oyun App Store’da 1.yerini kapmıs vaziyette. Bununlada sınırlı kalmayan Mario en yüksek gelir elde eden uygulamada oldu.
  • Peki ücretsiz uyguluma Mario nasıl gelir elde ediyor
Herkesin düşündüğü bir durum olan , “Ulan bu adamlar ne kadar para kaldırmıştır”? Sorusunun yanıtı aslında çok basit. Uygulama ücretsiz olsa dahil oyun içinde ödeme gerektiren bir çok özellik mevcut. Bu miktarda bir mobil oyuna göre fazla yüksek ; 10 dolar . Şimdi akılda olan bir başka soru daha ; ” Bir oyun içi özelliğe bu kadar para değer mi?” 
Bu sorunun yanıtı siz kendiniz verin , bizim gözlemlerimize göre anlaşılan şu ki kimse o kadar parayı vermekten geri durmuyor. Oyunun android platformada çok yakında geleceği haberi söylendi. Zaten , Nintendo’ nun keyfi çok yerinde olduğu anlaşılıyor.Ve 2 hafta içerisinde de android platformunda Super Mario Run oyununu görebiliriz.

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad